Företaget - Marine Maintenance Group

Marine Maintenance Group
Marine Maintenance Group Sweden AB grundades 2005 under målsättningen att knyta ihop olika verksamhetsområden inom den marina branchen. Vi är lokaliserade i Nogersund, Sölvesborg kommun, Vägga, Karlshamn kommun och på Saltö i Karlskrona kommun. Företaget består av olika divisioner och har huvudkontor i Sölvesborg/Nogersund och filial i Karlshamn och Karlskrona.

Försäljning
Under hösten 2014 så byggde vi ut vår utställningsyta för nya och begagnade båtar, vattenskotrar och motorer och har idag totalt cirka 2000 kvm utställningsyta där vi visar båtar från Buster, Yamarin, Finnmaster, Pioner, Jeanneau samt vattenskotrar och motorer från Yamaha. Under säsong så finns det alltid ett par båtar i sjön vid vår brygga i Karlshamn/Vägga för provkörning. All försäljning av båtar och vattenskotrar gör vi på vår anläggning i Karlshamn. Motorer från Yamaha, Volvo Penta samt Yanmar finns även möjlighet att köpa på våra anläggningar i Sölvesborg och Karlskrona.

Reservdelar/Tillbehör
Vid nyinvigningen av vår nya anläggning i Karlshamn i början på 2012 så öppnade vi också en komplett tillbehörsbutik för båtlivet, här hittar du allt du kan behöva för båten och båtlivet. Vi har reservdelar för Yamaha, Volvo Penta, Yanmar, Johnson/Evinrude, Mercury hemma i ett välsorterat lager på vår anläggning i Karlshamn. I Sölvesborg har vi sedan hösten 2013 också en komplett tillbehörsbutik för båtlivet, här hittar ni allt för båten och båtlivet. I Karlskrona byggde vi en helt ny tillbehörsbutik vintern 2016/2017 och även här finns allt ni kan önska för båtlivet. Butikskonceptet vi arbetar med är SeaSea som i dag är Sveriges största tillbehörskedja för båtlivet.

Yrkessjöfart
Verksamheten för yrkessjöfarten startade redan 1981, Christoffer Bergman är idag ansvarig för denna divisionen. Inriktningen var mot yrkesfiskare och handelsfartyg men omfattar idag även Sjöfartsverket, Kustbevakning, Marinen, SSRS m.fl. Alla arbeten utgår från Nogersund.

Fritidsbåt
Fritidsbåt är härligt! Här startade verksamheten med Bengt Sandqvist i spetsen 1984, Vägga Motorservice. Här hittar vi en kompetens som är unik med en djup och lång kunskap gällande service och reparationer på Volvo Penta, Yanmar, Mercruiser, Mercury, Yamaha , Johnson/Evinrude och Honda. Denna verksamhet och arbeten utgår från Karlshamn samt Karlskrona.

Vinterförvaring
Båtförvaring av fritidsbåtar gör vi i Karlskrona samt i Nogersund med kallhallar på 3000 kvm och varmhallar på över 3000 kvm i Nogersund samt 2000 kvm förvaringshallar i Karlskrona. I dessa hallar klarar vi hantering på båtar upp till 65 fot i Nogersund samt mindre båtar upp till 30 fot i Karlskrona. För verksamheten i Nogersund, har vi tillgång till 2 st. hallar 300 och 500 kvm som verkstäder för arbeten med plast, stål, aluminium, trä, hydraulik, maskinarbete och svetsarbete. Hamnen har ett djupgående på 5 meter med slip upp till 240 ton och kajerna klarar fartyg upp till 75 meter. Hydraulisk vagn som tar upp till 47 ton, truckar och liftar för tunga lyft.

Info om vår motorcykelverksamhet:

MMG MC&ATV är din Yamaha butik i Karlshamn, vi saluför alla Yamahas motorcycklar, mopeder, fyrhjulingar, Side-By-Side, cross och enduro. Vår butik ligger vid norra infarten till Karlshamn. Vi tillhandahåller även reservdelar till Yamahas produkter samt har serviceverkstad för Yamaha. Vi har även en tillbehörsavdelning där vi har byxor, handskar, hjälmar, jackor, cross och endurokläder samt övriga tillbehör för motorcykellivet från IXS samt Scott.

organisation:

VD: Karl-Johan Joelsson
Org. Nr. 55 66 79-0746

Sölvesborg
Yrkessjöfart: Christoffer Bergman
Fritidsbåt: Filip Ottosson och Christoffer Bergman
Reservdelar/Tillbehör: Christoffer Bergman och Filip Ottosson
Adress: Södra Hamnen Nogersund
294 95 Sölvesborg.
Tel. 0456-522 77

Karlshamn
Försäljning: Ola Sandqvist och Karl-Johan Joelsson
Motorservice: Alexander Klemets
Reservdelar/Tillbehör: Christopher Nilsson och Viktor Wallin
Adress: Saltsjöbadsvägen 53,
374 34 Karlshamn.
Tel.0454-191 50

 

Karlskrona
Motorservice: Hans-Erik Hansson
Reservdelar/Tillbehör: Joel Malmen
Adress: Saltö Fiskhamn,
371 37 Karlskrona.
Tel.0455-34 15 60

 

 

Webshop